Skip to content

Service & delar

Service

Hjälp vid driftstart av komplexa maskiner

Nordfarm har i dagsläget tre stycken specialutbildade servicetekniker som utbildas löpande, för att vi ska kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vi har som standard att hjälpa till med driftstart av våra mest komplexa maskiner ute hos dig som kund. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Vi har 42 stycken återförsäljare från Luleå i norr till Jordberga i söder, där det finns serviceverkstäder och reservdelsutlämning.

Auktoriserade verkstäder

En grundförutsättning för att vara en återförsäljare för Nordfarms produkter är att handlaren har en auktoriserad verkstad. Våra återförsäljare har generellt ett väletablerat traktormärke som huvudleverantör, så det medför välutbildade mekaniker och en god utrustningsnivå på verkstäderna.

Leverans

Över-natten-leveranser som standard

Snabb leverans är standard på Nordfarm. Beställningar som kommer in till oss innan 15.30, från en återförsäljare, levereras innan 07.00 morgonen efter*. Om det finns ett akut behov så kan vi lösa frakt samma dag.

*Gäller alla helgfria vardagar.

Garanti

Trygghet med maskiner från Nordfarm

Vi har fabriksgarantier från alla våra varumärken. Hur länge en garanti gäller beror på varumärke och maskin/redskap. Generellt gäller ett-två år, men på vissa delar och varumärken så är det upp till fem års garanti. Avant har till exempel två års garanti på alla sina maskiner. Det är tre års garanti på konstruktionsdelar tillverkade av Palms. Peecon har hela fem års garanti på sina växellådor. Allt för att du ska känna dig trygg med Nordfarm som leverantör.

Alla garantiärenden ombesörjs hos någon av våra återförsäljares  auktoriserade verkstäder.

Reservdelar

Delar du kan lita på

All reservdelshantering går via våra återförsäljare. Grundlager för slitdelar och reservdelar står våra återförsäljare för. Som stöd har vi ett stort centrallager i Norrköping där vi kan leverera era reservdelar över natten.

Filmer

Första hjälpen med våra instruktionsfilmer

Vissa av våra varumärken och maskiner ger dig möjlighet till enklare service, underhåll och justeringar på egen hand. Nedan länkar vi till instruktionsfilmer där du enkelt kan följa med via mobilen, och fler instruktionsfilmer kommer att läggas upp så snart vi har möjlighet. Tveka inte att kontakta din närmaste serviceverkstad om du har frågor!

Marcus Bager Hermansson, Servicemarknadschef

Kontakta oss direkt

Du är välkommen att maila oss på info@nordfarm.se

Lämna dina kontaktuppgifter och vad ärendet gäller så hör vi av oss.

Du kan också ringa Nordfarms produktspecialist på 011-19 70 40.

Demo eller magasin?

Din återförsäljare

Kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare hittar du här >>>