Kontaktformulär

Varför Sany?

KVALITET

Premiummaskiner med välkända komponenter.

PRISVÄRT

Toppkvalitet till förmånlig totalkostnad.

SERVICE

Vi erbjuder ett rikstäckande servicenät.

RESERVDELAR

Det finns åtta reservdelslager i Europa, varav två i Sverige.

GARANTI

Fem års garanti, eller 10 000 driftstimmar.

I en tid när räntor stiger och maskinpriserna ökar dramatiskt, erbjuder SANY en balanserad lösning med rätt produkter och ett oslagbart förhållande mellan pris och kvalitet. Grävmaskinsentreprenörer kan nu dra nytta av prisvärda alternativ med 5 års garanti eller 10 000 driftstimmar, förmånliga finansieringsalternativ och en förstklassig serviceorganisation.

NYHET!

Nu finns de flesta modeller upplagda på vår portal, vilket innebär att du själv kan bygga ihop din maskin. Välj vilken maskin du är intresserad av och konfigurera den precis som du vill ha den, du ser priset direkt. Spara din konfiguration till din mejl eller skicka den till din närmaste återförsäljare om du vill ha kontakt, självklart helt utan förbindelser. Hitta din modell nedan och klicka dig vidare.

Minigrävare

SANY minigrävmaskiner är mångsidiga och användbara maskiner för alla typer av byggplatser. Den senaste generationen imponerar med sin höga tekniska nivå och en föredömlig pris-prestanda-förhållande. Högkvalitativa hydraulsystem gör den ännu kraftfullare, effektivare och mer flexibel. Dessutom erbjuds maximal användarkomfort, vilket gör arbetet både enklare och säkrare. Upptäck dessa små, högpresterande grävmaskiner.

SY16C

SY16C

Motor: Yanmar 3TNV80F
Tjänstevikt: 1 750 kg

SY18C

SY18C

Motor: Yanmar 3TNV80F
Tjänstevikt: 1 850 kg

SY18U

SY18U

Motor: Yanmar 3TNV80F
Tjänstevikt: 1 925 kg

SY19E

SY19E

Motor: Vmax
Tjänstevikt: 1 965 kg

SY26U

SY26U

Motor: Yanmar 3TNV80F
Tjänstevikt: 2 760 kg

SY35U

SY35u

Motor: Yanmar 3TNV88F
Tjänstevikt: 3 855 kg

SY50U

SY50U

Motor: Yanmar 4TNV88-PSY
Tjänstevikt: 5 300 kg

SY18C

SY26U

SY50U

Kompaktgrävare

SANY kompaktgrävare förenar maximal prestanda och maximal flexibilitet. Deras kompakta design med en totalvikt på 7,3 ton till 16,0 ton möjliggör användning även på trånga byggplatser eller när komplicerade uppgifter måste hanteras. Få enkel drift, hög förar-komfort och den senaste hydrauliska teknologin till ett särskilt attraktivt pris.

SY75C

SY75C

Motor: YANMAR 4TNV98CT
Tjänstevikt: 7 280 kg

SY80U

SY80U

Motor: YANMAR 4TNV98CT-VSY
Tjänstevikt: 8 800 kg

SY135C

SY135C

Motor: ISUZU 4JJ1X Stage V
Tjänstevikt: 14 870 kg

SY155U

SY155U

Motor: ISUZU 4JJ1X STAGE V
Tjänstevikt: 16 000 kg

SY80U

SY155U

Hjulgrävare

När det handlar om rörlighet är den mobila grävmaskinen från SANY oöverträffad, både på byggplatsen och under korta förflyttningar mellan olika byggplatser. Det finns därför ingen anledning att använda ytterligare transportmedel, vilket eliminerar lastningstiden. Det innebär att den mobila grävmaskinen kräver avsevärt mindre tid och personal.

SY155W

SY155W

Motor: DEUTZ TCD4.1 L4 STAGE V
Tjänstevikt: 15 000 kg

Bandgrävare

Med en SANY bandgrävare är du väl förberedd för alla typer av markarbete. Alla modeller erbjuder en balanserad kombination av prestanda och smidighet, hastighet och precision, alltid tillsammans med maximal ekonomi. Till exempel är energiförbrukningen avsevärt reducerad jämfört med likvärdiga produkter. En anledning till detta är de senaste hydrauliska systemen – de gör SANY bandgrävmaskiner ännu kraftfullare, effektivare och mer flexibla.

SY215C

SY215C

Motor:CUMMINS QSB6.7
Tjänstevikt: 23 550 kg

SY265C

SY265C

Motor: CUMMINS QSB6.7
Tjänstevikt: 27 000 kg

SY305C

SY305C

Motor: CUMMINS QSL9-C280
Tjänstevikt: 32 265 kg

SY390C

SY390H

Motor: CUMMINS L9-C
Tjänstevikt: 40 150 kg

SY500H

SY500H

Motor: CUMMINS QSX12
Tjänstevikt: 52 500 kg

Kvalitetskontrollen verkar vara mycket noggrann, och ingenting skramlar eller sitter löst. Slitage och drift har varit problemfria, och maskinen har fungerat smidigt och pålitligt. I dagens snabba arbetsmiljö är det viktigt att kunna få reservdelar och support när det behövs, och Sany uppfyller dessa krav. Men hittills har jag inte varit i behov av reservdelar.

Spela videoklipp

Grävmaskin för demolering

Med sin extra långa bom tar denna maskin rivningsarbetet till en helt ny nivå. Dessutom, tack vare det hydrauliskt justerbara underredet, bibehåller maskinen enastående stabilitet även i utmanande förhållanden.

SY500HRD

SY500HRD

Motor: Cummins QSG12
Tjänstevikt: 64 000 kg

Hjullastare

SANY hjullastare är helt designad för produktivitet. Med sin robusta ramdesign kan den enkelt klara de tuffaste kraven och är en riktig kraftpaket oavsett var den används.

SW305

Hjullastare SW305

Motor: Deutz TCD 6.1 L6
Tjänstevikt: 14 500 kg

SW405

Hjullastare SW405

Motor: Deutz TCD 7.8
Tjänstevikt: 18 500 kg

Bo Åkesson, VD på Nordfarm och Wesley Yang, VD för Sany Northern Europe

Nordfarm tar ett kraftfullt steg in i entreprenadbranschen

Sany Group, världens ledande tillverkare av grävmaskiner under 2022 med över 100 000 sålda enheter globalt, har etablerat sig på den svenska marknaden genom ett strategiskt partnerskap med oss, Nordfarm Maskin AB. Nordfarm som är en välrenommerad leverantör av maskiner och redskap till svenska lantbrukare, skogsbrukare och entreprenörer med en 40-årig historia, tar nu ett kraftfullt steg in i entreprenadbranschen med stöd från Sany.

Sany Group är känt för sitt omfattande sortiment av entreprenadmaskiner, från minigrävare till tunga maskiner, inklusive lastmaskiner, väghyvlar, dumprar och teleskoplastare. Med en stark inriktning på produktutveckling och moderna, automatiserade fabriker erbjuder de en oslagbar kombination av hög kvalitet och mångsidighet.

Nordfarm har under flertalet år undersökt möjligheterna i att stärka upp och bredda vårt erbjudande på entreprenadsidan, ett område som vi redan idag är bekanta med tack vare våra kompaktlastare från Avant och entreprenaddumprar från Palmse Trailer.

– Med SANY kommer vi att ta ytterligare ett stort steg till att bli en mer komplett leverantör mot den gula sidan och det tillsammans med vårt heltäckande och inarbetade återförsäljarnätverk. Vi är otroligt glada över att introducera SANY-grävmaskiner på den svenska marknaden, säger Bo Åkesson, VD på Nordfarm. 

Något som Nordfarm tittar på i övervägandet att ta in ett nytt varumärke är självklart hur det står sig idag, och SANY har tagit stora marknadsdelar i övriga världen på relativt kort tid.

– Vi tror starkt på att detta är möjligt även i Sverige. Men för oss är det lika viktigt vart en tillverkare är på väg och Sany har en aggressiv utvecklingsagenda både vad gäller sitt program och sin tillverkningsprocess. Vi ger oss ut på en oerhört spännande och såklart utmanande resa, men för att citera Karin Boye, ”resan är målet”, säger Bo med ett leende.

Även Wesley Yang, VD för Sany Northern Europe ser fram emot detta strategiska partnerskap med Nordfarm Maskin AB. Han betonar att SANY är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och mångsidiga entreprenadmaskiner till de svenska kunderna, var än i landet de finns.

– Samarbetet med Nordfarm är en viktig milstolpe för att stärka vår närvaro på den svenska marknaden och vi är övertygade om att vi tillsammans kommer ge mervärde till grävmaskinsentreprenörer genom vårt omfattande sortiment och förmånliga finansieringsalternativ. Nordfarm kommer med deras mångåriga erfarenhet och stora nätverk kunna nå ut till samtliga intressenter som finns i Sverige vilket i sig är guld värt. Addera sedan den professionalism och ambition som Nordfarm innehar och vi kan definitivt se fram emot en framgångsrik och givande samarbetsrelation långt framöver, säger Wesley.

För mer information

Är du intresserad och vill veta mer är du varmt välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan eller kontakta Petter eller Johan direkt!

Petter liiiite gladare

Petter Hadenius

Affärsområdeschef

Entreprenad och Grönyta

Johan Kpt Hadock

Johan Lind

Produktansvarig

SANY

Kontaktformulär