Skip to content

Lediga jobb

Just nu söker vi en servicetekniker - läs mer nedan:

Vill du bli vår nya servicetekniker?

Vi söker en servicetekniker till huvudkontoret i Norrköping. I rollen jobbar du för att säkerställa att våra uppsatta mål gällande support och service till våra 42 återförsäljare efterlevs, med huvudinriktning på lantbruk.

Teknisk förståelse för maskiners uppbyggnad är ett krav och då företrädesvis med bakgrund inom entreprenad eller lantbruk. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

– Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar
– Driftsättning av maskiner vid behov
– Utbildning av återförsäljarnas servicepersonal
– Kundansvarig rörande eftermarknad hos utvalda återförsäljare
– Ge våra kunder support på maskiner och tillbehör

Vi söker en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att arbeta i en krävande roll i ett snabbt växande företag. De grundläggande krav vi har är att du är självgående, dvs kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och inte är rädd för att ta egna beslut.

För uppgiften krävs att du har flerårig erfarenhet av service. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta i ett lag.

Du rapporterar till service- & reservdelschef på Nordfarm.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Bager Hermansson på 011-197062 eller marcus.bager.hermansson@nordfarm.se

 

Skicka oss din ansökan via länken:
https://fairrecruiting.se/nordfarm/job/21873-servicetekniker_norrkoping

Produktchef Gödsling & Växtodling

Vi söker dig som gillar utveckling och driv, är agil, gillar att jobba med slutanvändare, återförsäljare och fabriker och har ett intresse för och kunskap inom jordbruket. Vårt team på Nordfarm symboliseras av laganda, vinnarinstinkt, hög service, att ha kul på jobbet och att nå en gemensam utveckling.

Som produktchef jobbar du på ett sälj- och resultatinriktat sätt för din/dina produktkategorier, och ser till att dina produkter/varumärken får maximal marknadsposition. Du ansvarar för produkternas utveckling och lönsamhet såväl försäljnings- som marknadsmässigt. Som produktchef ansvarar du även för att på ett ansvarsfullt sätt stötta övriga kollegor och våra återförsäljare i daglig drift.

Att driva produkt- och marknadsutveckling handlar om hårt arbete och ansvar för budget, relations- och produktutveckling, prognostisering med leverantören, sätta upp kampanjer, priskalkylering samt mål och strategier för respektive produkt. Du kommer även att ta fram marknadsanalys, jobba aktivt med kunddemonstrationer, upplägg för köpvillkor och uppföljning. Vi är ett gott team där stöd finns från inköp, regionchefer och marknad, som alla jobbar tillsammans – ”vi hjälper våra kunder att lyckas”.

Tillsammans med våra regionchefer säkerställer du en hög utbildningsnivå och produktkunskap såväl internt som hos alla våra återförsäljare, detta som ett led i att skapa trygghet för produkten. Delta och stötta/driva demonstrationer med återförsäljare och slutkund är också en viktig del av ditt uppdrag.

Denna produktchefsroll kommer att ha ansvar för våra produktkategorier Gödsling och Växtodling, som innefattar bl a våra varumärken Sulky, Agronic, Jeantil, Homburg m fl. Krav och meriterande är kunskap och brinnande intresse inom GPS-styrning, AMS-teknik, Isobus, hydraulik samt jordbruket generellt, och förståelse för brukandet av denna maskintyp i sin helhet. Du hanterar flytande tal och skrift i svenska och engelska.

Vi ska genom våra ledord ”Vi hjälper våra kunder att lyckas” skapa god service och attityd mot och med våra återförsäljare, säljare i ÅF-ledet, leverantörer och slutkunder. Du rapporterar till försäljnings- och marknadschefen.

Se hur du matchar med det här jobbet

I din ansökan kommer du att få svara på frågor. Då kan vi matcha dina kunskaper och personliga egenskaper med rollen och arbetsplatsens kultur. Skicka oss din ansökan via länken:

Vi söker en kollega till koncernens marknadsavdelning

Här finns idag tre glada arbetsmyror som dagligen når tusentals av våra kunder, vi jobbar nämligen med ett flertal spännande mediekanaler för att kommunicera ut våra varumärken, erbjudanden, vår maskinkunskap med mera. Vi ansvarar för marknadsföringen på koncernens tre företag som alla jobbar emot jordbruk, entreprenad och skog i Sverige; Nordfarm Maskin, Bonnet och X-Maskiner. Som stöd i våra roller och för att lyckas med vårt uppdrag har vi förstås många fantastiska medarbetare.

Kontoret ligger i Norrköping där vi sitter tillsammans med Nordfarm och Bonnet. X-maskiner ligger i norra Sverige som vi även besöker ibland men för det mesta kan alla jobb som rör X-maskiner skötas på distans. Dessa bolag ingår i koncernen Gryts Förvaltning.

Så, vad söker vi?
Vi vill och behöver bli fyra, och vi vill ha dig som är nyfiken och hungrig på att utvecklas och utveckla. Du måste vara öppen för allsidigt marknadsarbete som webb, film och print då det är mycket produktion, och inte minst så behöver du vara en strukturerad och självgående person. Detta för att hjälpa våra produktchefer och säljare som i sin tur då kan ge våra kunder bästa tänkbara hjälp.

Du får gärna ha relevant utbildning och/eller erfarenheter inom marknadsföring men det är inget krav. Däremot ser vi gärna att du har erfarenhet av programvaror för content management, eller förmågan och viljan att lära dig det illa kvickt. Du måste triggas av marknadsföring och hur vi på ett smart, effektivt och roligt sätt jobbar, driver och utvecklar försäljningen.

Du kan gå för egen maskin och är en grym lagspelare som hjälper till och bygger inte bara andra utan även dig själv med lärdom från andra. Med din inställning och vilja kan vi lyfta marknadsavdelningen och våra företag ytterligare, och det bästa är att det är riktigt roligt. Världens bästa jobb, lätt – det är bara du som saknas!

Frågor eller fundering, kontakta Per på per.akesson@nordfarm.se eller 011-197056.
Du rapporterar till försäljnings- och marknadschef Lasse Horndahl.

Se hur du matchar med det här jobbet

I din ansökan kommer du att få svara på frågor. Då kan vi matcha dina kunskaper och personliga egenskaper med rollen och arbetsplatsens kultur. Skicka oss din ansökan via länken:

https://fairrecruiting.se/nordfarm/job/21916-driven-marknadsforingskollega_norrkoping

Vi trivs på jobbet och känner varmt för de branscher som vi servar – dessutom försöker vi alltid att ha lite extra roligt! Känner du att Nordfarm Maskin borde vara din framtida arbetsgivare får du gärna skicka en öppen intresseanmälan till info@nordfarm.se Väl mött!