Skip to content

lediga jobb

Administratör till garanti- och supporthantering

Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. 

Vi söker en stjärna på administration, och har du därtill ett tekniskt intresse är det kanske just dig vi söker till vårt team på servicemarknad.

Dina arbetsuppgifter
Till dig vänder sig våra återförsäljare när ett garantiärende uppstår. Ditt uppdrag är att samla ihop och upprätta dokumentation för att bedöma och skicka vidare till aktuell leverantör.

Du ansvarar också för att de ekonomiska transaktionerna kopplade till ärendena genomförs. Tjänsten innefattar även andra administrativa uppgifter så som exempelvis uppdatering av vår servicedatabas.

Vem du är

Grundläggande för denna tjänst är att du har stor datorvana och att du tycker att administration är roligt. Du är flink i fingrarna, strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut. Meriterande är om du har någon form av teknisk bakgrund eller intresse. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du trivs med att arbeta som ett lag. Ett måste för tjänsten är att du kan prata och skriva på både svenska samt engelska då de flesta av våra leverantörer finns i Europa.

Vad vi erbjuder

Nordfarm är ett familjeföretag som präglas av service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss. Vi förväntar oss inte att du kan allt men din inställning till utveckling anser vi vara helt avgörande för din framtid inom bolaget. Vill du bli en del av oss? Gå in och sök redan nu, vi rekryterar löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du rapporterar till Servicemarknadschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 011-19 70 62 eller marcus.bager.hermansson@nordfarm.se

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 2023-06-10

Service/Supporttekniker

Vi söker dig som är maskinintresserad och drivs av bra service. Har du erfarenhet av lantbruksmaskiner och ett brinnande intresse för teknik? Tycker du att service och support går hand i hand? Vill du jobba på ett företag som värderar dig och din personliga utveckling högt?

Då har vi jobbet till dig!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är

  • Ta emot och hantera ärenden via mejl och telefon
  • Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar
  • Driftsättning av maskiner hos kund, tillsammans med lokal återförsäljare
  • Att upprätthålla kompetens hos återförsäljarnas servicepersonal

Din profil

Du är en person med en positiv attityd och en hög energinivå, du tycker om att ställas inför utmanande uppgifter. Du har en stor affärsförståelse samtidigt som du är kommunikativ och bygger goda relationer med dina kunder och kollegor då det är viktigt. Du är en person som inte tvekar att kavla upp ärmarna och arbeta med detaljer men du kan även ta ett övergripande perspektiv. Du talar och skriver engelska samt svenska obehindrat.

Krav/Meriterande

  • Du har tidigare jobbat med och har ett intresse av att serva stora maskiner (KRAV)
  • Du har förståelse för funktionaliteten hos maskiner och kan tyda operatörsjournaler (KRAV)
  • Du har erfarenhet av att läsa och förstå elscheman samt hydralikscheman (KRAV)
  • Du har erfarenhet av ärendehantering och support.
  • Som person är du ansvarstagande, serviceminded och du ser dig själv som en teamplayer
  • Du är en lösningsorienterad och engagerad person som alltid ser möjligheter i ditt arbete

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb i en miljö som växlar mellan kontor, butik och bondgård. En arbetsplats där du som individ värderas högt. Vi tillgodoser dig med utbildningar både internt och ute hos återförsäljare. Hos oss är kulturen viktig och vi värderar en entreprenörsanda högt.

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på Martin.Thelander@kraftsam.se

Vi trivs på jobbet och känner varmt för de branscher som vi servar – dessutom försöker vi alltid att ha lite extra roligt!