Skip to content

Lediga jobb

Grytkoncernen omsätter ca 400 MSEK och har ca 60 anställda. Nordfarm är en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Bonnet importerar lant-/skogsbruksprodukter och säljer främst via sin webbshop. X-maskiner är John Deere-handlaren i södra Norrland. Vi har en gemensam ekonomi-/personalavdelning på fyra personer placerad i Norrköping. Eftersom avdelningen är ganska liten krävs att våra medarbetare har flexibilitet och en bred kompetens.

Nordfarm söker en supporttekniker till huvudkontoret i Norrköping. I rollen jobbar du för att säkerställa att Nordfarms uppsatta mål gällande support och service till våra 42 återförsäljare efterlevs för lantbrukssortimentet. Teknisk förståelse för maskiners uppbyggnad är ett krav och då företrädesvis med bakgrund inom entreprenad eller lantbruk.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar
  • Driftsättning av maskiner vid behov
  • Utbildning av återförsäljarnas servicepersonal
  • Kundansvarig rörande eftermarknad hos utvalda återförsäljare
  • Ge våra kunder support på maskiner och tillbehör
 
Kvalifikationer

Vi söker en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att arbeta i en krävande roll i ett snabbt växande företag. De grundläggande krav vi har är att du är självgående, dvs kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och inte är rädd för att ta egna beslut.

För uppgiften krävs att du har flerårig erfarenhet av service. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta i ett lag.

Du rapporterar till service- & reservdelschef på Nordfarm.

 
Övrigt

Rekrytering sker löpande.

Lön enligt överenskommelse.

Sök jobbet som supporttekniker på Nordfarm här.