Skip to content

Lediga jobb

Vi vill bli fler på vår eftermarknadsavdelning!

Vi söker dig som är maskinintresserad och vill förstärka vårt eftermarknads-team. Har du erfarenhet av lantbruksmaskiner och ett brinnande intresse för teknik, och inte har några problem med att vara ett nav mellan svenska återförsäljare och tillverkare i Europa? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Teknisk support för lantbruksmaskiner och reservdelar
  • Driftsättning av maskiner hos kund, tillsammans med lokal återförsäljare
  • Att upprätthålla kompetens hos återförsäljarnas servicepersonal
  • Kundansvar gällande eftermarknad hos utvalda återförsäljare

Vem du är

Du har erfarenhet och intresse av stora maskiner. Du behöver vara självgående och kunna arbeta under eget ansvar, ha hög arbetskapacitet och inte vara rädd för att ta egna beslut. Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du trivs med att arbeta som ett lag.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du som söker är en positiv och utåtriktad person med mycket driv som har viljan och förmågan att arbeta i en krävande roll i ett snabbt växande företag. Du är självgående, noggrann, ordningsam och kan arbeta under eget ansvar, har hög arbetskapacitet och inte är rädd för att fatta egna beslut. Vidare är det meriterande om du har ett intresse för lantbruksmaskiner och/eller skogsbruksprodukter.

Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta i team och har en positiv inställning. Vi ser att du är proaktiv och vill ta ansvar i gruppen.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb i en miljö som växlar mellan kontor, butik och bondgård. Nordfarm är ett familjeföretag som präglas av service och en positiv anda. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och din trivsel är viktig för oss.

Du rapporterar till Eftermarknadschef Marcus Bager Hermansson på Nordfarm. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta honom på 011-19 70 62 eller marcus.bager.hermansson@nordfarm.se

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2022-10-23.

Vi trivs på jobbet och känner varmt för de branscher som vi servar – dessutom försöker vi alltid att ha lite extra roligt!