logotyp Palms

Kvalitet och konkurrenskraftigt pris med Palms

För skogsägare som själva sköter sin skog är det viktigt att köra när marken är optimal, oftast när den inte är blöt och gärna vid minusgrader för att minimera markskador. Tillfällen för skogsarbete kan vara begränsade under året, så tillförlitligheten och driftsäkerheten hos utrustningen är av stor betydelse för att undvika driftstopp och problem.

För entreprenörer som arbetar med skogsbolag eller kommuner kan körförhållandena variera. Kvaliteten på utrustningen är avgörande i deras arbete. Efter att ha haft Palms i vårt produktsortiment i många år kan vi intyga att produkten är robust och tål daglig användning. Allt från material, konstruktion, svetsning, utformning till ergonomin i kranen genomsyras av hög kvalitet. Lackningen utförs på ett sätt som inte bara ger vagnen en estetiskt tilltalande yta utan även säkerställer långvarig färgbeständighet, vilket ökar andrahandsvärdet vid eventuell försäljning. Produkten är genomtänkt och av hög kvalitet.

En annan viktig aspekt att beakta är hur snabbt din investering kommer att löna sig. Vi anser att vi erbjuder otroligt kvalitativa vagnar och kranar till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Varför välja ett annat märke än Palms? Om du har haft möjlighet att testa en Palms-vagn kan du förmodligen intyga dess pålitlighet och kvalitet!

Vi kan skräddarsy en vagn enligt dina specifika önskemål. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret längre ner på sidan.

Nytt kundreportage!

Fler kundreportage

Viktiga aspekter att överväga vid val av skogsekipage

Palms komplett skogsekipage

Vagnen ska harmoniera med storleken och vikten på traktorn. Behöver du extern pump på vagnen för att tillgodose ditt körsätt och kranens kravspec?

Om du använder traktorn till olika jobb på en dag så kanske du inte ska välja ett tungt ventilpaket, eller en pump som sitter på traktorns PTO-tapp.

Spenderar du många timmar i traktorn så ska du sitta bra. Välj ventilpaket som är elstyrt, alternativt ett lågservo som också kan monteras ihop med Palms spakhållare.

För blöt mark ska du välja ett bredare hjul, och besvärlig terräng kan kräva någon form av drift. Möjlighet att montera kedjor på vagn om du väljer navdrift.

Det finns oändliga användningsområden för din skogsvagn; balar, storsäckar, rivningsvirke, grus, jord och byggmaterial.

Kundreportage