Avant

Introduktionspris på nya
Avant 635i / 640i

15% rabatt på samtliga Avant originalredskap!

NYa modeller kompletterar
600-serien

Avant Tecno introducerar två nya modeller i den populära Avant 600-serien:
Avant 635i med enkel hastighet och Avant 640i med dubbel hastighet. Båda dessa nya modeller är utrustade med den helt nya Kohler KSD-motorn.

600-serien är populär inom många arbetsområden såsom landskapsarbete, jordbruk, fastighetsunderhåll, bygg- och rivningsarbete samt i häststallar.

Avant 635i har en hastighet på 12 km/h, och Avant 640i har en maxhastighet på 23 km/h. Båda modellerna är utrustade med ett certifierat ROPS/FOPS-skydd som standard – den moderna, rymliga GT-kabinen med ergonomisk design finns också tillgänglig för ökad säkerhet och komfort.

NY KOHLER KSD-MOTOR

De nya maskinerna är utrustade med den moderna Kohler KSD-motorn, en kraftfull dieselmotor på 1,4 liter med elektronisk styrning och imponerande 26 hästkrafter (19 kilowatt). Denna motor är konstruerad i enlighet med de senaste utsläppsstandarderna Steg V och Tier 4 Final.

Motorns prestanda på 19 kilowatt eliminerar behovet av partikelfilter. Den trecylindriga motorn ger högt vridmoment vid låga varvtal och har elektronisk bränsleinsprutning som smidigt anpassar sig till olika belastningsnivåer, vilket överträffar konventionella insprutningssystem.

För Avantföraren innebär detta en märkbar fördel vid arbete med en skopa, där du kan trycka och lyfta samtidigt utan oro för att motorn ska stanna. Den nya motorn möjliggör också en ökning av hjälphydraulikens oljeflöde från 50 till 66 liter per minut, vilket är extremt högt i denna effektklass. Dessa förbättringar gör att de nya modellerna fungerar utmärkt med hydrauliska tillbehör som kräver högre flöde, vilket gör lastaren ännu mer mångsidig och effektiv.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY

I hytten har separata mätare nu ersatts av en praktisk multifunktionsdisplay. Den ger olika information om lastaren, såsom motorns hastighet, oljeflöde för hjälphydraulik, bränslemängd, aktuell bränsleförbrukning, utomhustemperatur, hydrauloljetemperatur, lastlarm, totala drifttimmar, underhållsinformation och felkoder.

strömfördelningsenhet

De nya modellerna har en säkerhetsförbättrande elektrisk strömfördelningsenhet (PDU), där de flesta säkringar och reläer är belägna. Lastarens säkerhetsfunktioner styrs nu av en separat elektronisk styrenhet för lastaren (VECU).

specifikation

KAMPANJmodeller

Just nu erbjuder vi en introduktionskampanj på modellerna 635i och 640i.
Kampanjpriser gäller till och med 31/7-2024.

Avant 635i

Inklusive HD-kåpor

399.000:- 

ordinarie pris 476.900:-

Avant 640i

Inklusive HD-kåpor

439.900:- 

ordinarie pris 519.900:-

Redskapskampanj

Alla Avant originalredskap

15% RABATT

FLER ÄN 250 OLIKA ATT VÄLJA BLAND

Avant

Kontakt

Jag hjälper dig gärna att hitta den maskin eller det redskap som passar dig bäst, fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig.

Albin Hillebjörk
Produktansvarig Nordfarm