Skip to content

Nordfarm informerar

Nu kan du bygga och konfigurera din maskin i detalj! Se alla våra produkter, tillval och redskap.

Redan 1997 bröt Nordfarm en tradition i maskinbranschen genom att vara först med att ge ut en maskinkatalog med hela sortimentet och alla priser tydligt utsatta. Idag visar vi återigen riktningen för branschen när våra kunder kan bygga och konfigurera sina maskiner direkt på vår hemsida.

 

Nordfarm Maskin arbetar med ständig utveckling och förbättring. Sedan över ett år har alla våra återförsäljare haft möjlighet att bygga och konfigurera våra maskiner direkt på nätet. Nyttan har varit tydlig och vi lanserar nu därför denna möjlighet för alla, genom vår nya hemsida www.nordfarm.se.

På hemsidan hittar du nu detaljerad information om respektive maskin, med utrustning och tillvalsmöjligheter, fotografier och i många fall även rörlig media. Den stora nyheten är förstås att du nu kan bygga och konfigurera din maskin i detalj innan du bestämmer dig för exakt den maskinkonfiguration som passar dig allra bäst. Och i hela processen fortsätter vi att vara mycket tydliga med vår prissättning, precis som tidigare.

Bygg din maskin när det passar dig bäst, dag som kväll, vardag som helg eller kanske på julafton! Din färdigkonfigurerade maskin kan du enkelt spara ned till din e-post eller välja att skicka den till din närmaste återförsäljare för vidare diskussion om utrustning eller exempelvis leveranstid.

Med vänlig hälsning Björn Jönsson, VD

 

För mer information, kontakta:
Bo Åkesson
Logistikchef, vVD
bo.akesson@nordfarm.se
011-197049

Senaste inläggen