Mammut
Schuitemaker
vallkedjan logo

Vi vill med hjälp av Europas ledande leverantörer göra det enkelt och tryggt för dig som kund.  Du vet vart du ska vända dig, och våra återförsäljare över hela landet håller en hög kompetens och servicenivå vare sig det gäller behov av nya maskiner eller service på dina befintliga. Tveka inte att kontakta oss på Nordfarm eller våra återförsäljare om du vill prata Vallkedjan och våra maskiner.

Din verksamhet

Nöt

NÖTKÖTT

Vi kommer snart att berätta mer om en av våra kunder inom köttproduktion. Håll utkik!

Mjölk

MJÖLK

En klar sensommardag 2021 besökte vi Qvensås Lantbruk i Eksjö. Här kör de slåtterkrossen NM 3700 som frontkross och NM 9000 Sideflow där bak, från finska Elho.  Vi var nyfikna på att ta reda på hur de upplever krossen. Maskinen har nu använts på Qvensås, och även på en gård i Västergötland, i tre säsonger och har rullat ungefär 800 ha per säsong. 

Får

FÅR & LAMM

Vi kommer snart att berätta mer om en av våra kunder inom får- och lammproduktion. Håll utkik!

HAR DU EN ANNAN TYP AV VERKSAMHET?
Kanske föder du upp gris eller fjäderfä, alpacka eller något mer exotiskt som struts? Hör gärna av dig till oss och berätta om just din verksamhets behov av maskiner – kanske kan vi komplettera vårt sortiment så att det passar dig bättre! Kontaktuppgifter hittar du nederst på sidan.

Vårt kompletta program inom vall

Läs mer om våra olika produktkategorier:

Har du frågor, funderingar eller vill du titta närmare på våra maskiner?
Tveka inte att kontakta din närmaste återförsäljare >>> eller mig, Claes, här på Nordfarm:

Claes 2021 liten

Claes Ekbom

Försäljningschef

011-19 70 42

Jag har sålt Elho-maskiner sedan 2013 och vet vad de går för. Elho har innovativa produkter av hög kvalité utan att tulla på något - bra maskiner helt enkelt!”

Claes Ekbom

SKICKA ETT MEDDELANDE

Vad vill du veta mer om? Fyll i formuläret så hör vi av oss: